skip to Main Content

Startlocatie

De startlocatie van Fietsen op de Rails is te vinden op de Toegangspoort Holtingerveld. De Toegangspoort is gelegen aan de Van Helomaweg, net iets ten noorden van Havelte. De Toegangspoort staat aangegeven middels bruine borden. Vanaf de parkeerplaats loopt U naar Vlinderparadijs “Papiliorama”, het gebouw aan Uw rechterzijde. Alhier kunt U de huurbewijzen kopen voor de railfietsen. Wij raden u aan om van tevoren te reserveren.

Poort Holtingerveld

Het adres:
Fietsen op de Rails
Van Helomaweg 14
7971 PX Havelte
Tel: 0521 34 21 55

Starttijden

augustus 2020

● Op de ‘groene’ dagen kan er gestart worden om 09.30 uur, 11.30 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. (let op!, anders dan vermeld in de folder) Op de ‘witte’ dagen is het niet mogelijk om te fietsen op de rails.

● Reserveren is aangeraden, aangezien het aantal railfietsen beperkt is. Reserveren kan op het volgende telefoonnummer: 0521 34 21 55

● Dagen en tijden zijn onder voorbehoud. Wees ruim op tijd aanwezig (in het vlinderparadijs) Neem contact op om zeker te zijn van je reservering.

Tarieven

Het tarief voor het huren van een railfiets voor maximaal 2 personen is 18,- euro per fiets.

Honden kunnen gratis mee. Honden mogen alleen aangelijnd op de railfiets worden meegenomen en mogen niet los naast de fiets lopen.

Foto’s.

Zijn er foto’s gemaakt door 1 van onze medewerkers?
Kijk op deze pagina of ze al online staan.

Back To Top